1938_1859_rizak

     Повага, справедливість, незламність, мудрість… Самі ці категорії асоціюються із дійсно Людиною – Василем Михайловичем Різаком. Доктор фізико-математичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, визначний науковець, закордонний член Наукової Ради Угорської академії наук, член бюро Українського фізичного товариства, чудовий наставник і найкращий завідувач кафедри. Життєвий шлях Василя Михайловича – суцільні перемоги і досягнення, які дають стимул та мотивацію підростаючому поколінню.
        Важко оцінити вклад професора у розвиток кафедри ТЕІБ, яку дійсно можна назвати однією з прогресуючих у вузі, – сучасне обладнання, нові спеціальності, що користуються величезним попитом на ринку праці. Василь Михайлович – людина, яка максимально віддається роботі, демонструючи при цьому оптимізм та віру у позитивний результат.
    Саме сьогодні ми хочемо привітати нашого завкафедри з днем народження! Міцного Вам здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, благополуччя. Хай збуваються всі Ваші мрії та сподівання, береже Вас доля, хай кожен день приносить тільки радість, а життя буде щедрим і багатим на добро.
     Ми гордимося, що працюємо з людиною такого рівня!
З повагою, колектив кафедри ТЕІБ