Подія відбуватиметься в режимі онлайн з 31 травня по 9 червня 2021 року в рамках проєктів H2020 CERIC-ERIC ACCELERATE та CALIPSOplus за підтримки фонду Центральноєвропейської ініціативи (CEI)

CERIC об’єднує в собі сучасну науково-дослідницьку інфраструктуру країн Центральної та Східної Європи задля забезпечення розвитку науки та промисловості в галузі дослідження матеріалів, біоматеріалів і нанотехнологій та надає відкритий доступ до цієї інфраструктури. Спільне використання провідних національних дослідницьких інфраструктур європейських країн дозволяє знаходити інноваційні рішення суспільних проблем у сферах енергетики, охорони здоров’я, харчування, культурної спадщини тощо. CERIC-ERIC надає доступ через єдину точку входу до понад 50 зразків сучасного складного технологічного обладнання, розташованого в 9-ти країнах Європи.

Детальний опис можливостей CERIC

Спеціалізовані курси HERCULES (HSC) – це масштабні тренінги, які поєднують як теоретичні, так і практичні заняття та проводяться починаючи з 2006 року. Цьогоріч подія буде відбуватися в режимі онлайн з 31 травня по 9 червня 2021 року в рамках проєктів H2020 CERIC-ERIC ACCELERATE та CALIPSOplus за підтримки фонду Центральноєвропейської ініціативи (CEI).

Для підтримки учасників зі східноєвропейських країн, у тому числі й України, СЕІ буде надано обмежену кількість грантів, які повністю покривають плату за участь.

Зареєструватися на подію можна за посиланням: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HERCULES-SC2021

Важливі дати:

  • кінцевий термін реєстрації – 3 травня;
  • підтвердження участі – 7 травня;
  • кінцева реєстрація – 10 травня;
  • підтвердження реєстрації – 24 травня.

Детальна інформація про подію