Школа-конференція   проводиться з ініціативи Національної академії наук України з метою інформування молодих науковців з останніми досягненнями в галузі синтезу, вивчення та застосування нових матеріалів, нанорозмірних систем та наноматеріалів, а також дозволить отримати досвід представлення результатів власних досліджень, обмінятися інформацією і обговорити нові результати, що стосуються найбільш важливих фундаментальних, прикладних і технологічних аспектів сучасного матеріалознавства. У рамках  школи-конференції молодих вчених проходитиме сателітна конференція ACCELERATE.

Школа-конференція проводиться за фінансової підтримки НАН України та проекту ACCELERATE програми HORIZON 2020.

До участі в роботі школи-конференції (без організаційного та публікаційного внесків) запрошуються молоді науковці, докторанти, аспіранти, студенти.

Різноманітна культурно-розважальна частина та екскурсії (безкоштовно) сприятимуть особистому знайомству з колегами за фахом і можливості ширших наукових дискусій.

Школа-конференція буде проводиться на базі туристичного комплексу “Водограй”, який знаходиться в
смт. Чинадієво Мукачівського району Закарпатської області.

Програма школи-конференції

-Запрошені лекції провідних вітчизняних та європейських науковців у галузі фізики, хімії та технології нових функціональних матеріалів

-Усні доповіді молодих дослідників

-Стендові презентації

 ВАЖЛИВІ ДАТИ

15.04.2019 р.  Кінцевий термін реєстрації

05.05.2019 р.  Кінцевий термін подання тез доповідей

10.05.2019 р.  Розсилка 2-го інформаційного листа із запрошенням та програмою школи-конференцції

27.05.2019 р.  Реєстрація учасників школи-конференції

27.05.2019 р.  Початок школи-конференції

Вимоги до тез

Обсяг тез – до двох сторінок (включаючи таблиці, рисунки, посилання).

Текст набирати на аркуші формату А4 з полями: 2,0 см в редакторі WinWord шрифтом Times New Roman. Назва – жирним шрифтом 16 pt, прізвища авторів – 12 pt, інформація, що стосується місця роботи авторів і адреса – курсивом, 12 pt, все по центру, текст – 14 pt. Між рядками один інтервал. Серед авторів підкреслити доповідача. Бажано його поставити на перше місце, оскільки переписка буде вестись з першим автором. Формули набирати у редакторі формул MS Word Equation або MathType. Всі підписи всередині рисунків, а також формули повинні бути шрифтом величиною 12 pt.

Назву файлу необхідно формувати згідно схеми: “номер напрямку”_”прізвище доповідача в латинській транслітерації” (якщо доповідач представляє кілька доповідей одного напрямку, після прізвища без пробілу вказати номер 1, 2, 3). Наприклад: 4_Ivanenko.doc.

СМФХТ – 2019 : 27 – 31 травня 2019р., м.Ужгород