Комп’ютерний збій привів до втрати більше ста тисяч записів про різні розслідування, проведені Повітряними силами США.

data1_17222

Як пише N+1, це все розслідування, проведені військовими з 2004 року. Що саме стало причиною збою, поки не встановлено. Компанія Lockheed Martin, що обслуговує базу даних американських ВПС, оголосила, що поки не може сказати, чи вдасться відновити втрачену інформацію.

За даними ВПС США, Lockheed Martin, на серверах якої стався збій, протягом двох тижнів намагалася відновити втрачені дані, але безуспішно. Військові планують залучити фахівців з кібербезпеки з Пентагону і приватних компаній.

Крім того, проводиться розслідування, яке має встановити причини збою. В даний час фахівці ВПС США не розглядають версію, що збій був чиїмось злим умислом. Інші подробиці не розкриваються. У втрачених записах містилася інформація абсолютно про всі розслідування ВПС США, починаючи з конфліктів між цивільними працівниками і закінчуючи випадками шахрайства та крадіжок.

     Нагадуємо, російські хакери проникли в комп’ютерну мережу Національного комітету Демократичної партії Сполучених Штатів Америки (США) і отримали доступ до всієї бази даних досліджень опозиції на кандидата в президенти Республіканської партії Дональда Трампа.