Відповідно до неофіційної інформації, купертіновци вирішили зробити черговий прорив і представити публіці приставку Apple TV, що є центральним елементом системи «Розумний будинок»

.

skay_info_4

 

Напевно, кожен поціновувач «яблучної» техніки чув про те, що приставка Apple TV, яка, нібито, знаходиться в розробці фахівців компанії, повинна буде отримати повноцінний мікрофон і навушники, які дозволять власникам спілкуватися з асистентом Siri.

Таким чином, кожен власник приставки від компанії Apple зможе давати вказівки помічникові, що стосуються управління системою «розумного будинку» і здійснювати інші дії – наприклад, виконувати пошук сподобалася музики, фільмів або інформації в Інтернеті.

Однак, як виявилося, це ще не все, чим можуть порадувати купертіновци своїх шанувальників.

Хотілося б звернути увагу на те, що щоб придбати якісну оригінальну техніку Apple з доставкою по всій території України слід перейти в магазин skay.ua, який спеціалізується на продажу смартфонів, планшетів та інших електронних пристроїв провідних виробників світу. Магазин http://skay.ua відрізняється оперативністю і квалифицированностью своїх співробітників, які завжди готові відповісти на будь-які питання клієнта і допомогти йому у виборі техніки, розповівши про всі переваги того чи іншого гаджета.

Що стосується системи «Розумного будинку», яку вже незабаром зможуть запропонувати своїм шанувальникам купертіновци, знамениті тим, що до останнього зберігають в секреті інформацію про всі свої новинки, то вона може отримати спеціальну камеру, яка дозволить розпізнавати обличчя своїх власників. Цілком ймовірно, розпізнавання осіб буде необхідно для того, щоб система на інтелектуальному рівні могла скласти пакет налаштувань для кожного з користувачів – включити певну музику, фільм або освітлення.

Імовірно, фахівці Apple зможуть представити новоспечену приставку вже 13 червня – в ході проведення конференції WWDC. Якщо інформація буде відповідати дійсності, то приставка зможе вийти на ринок вже в другій половині цього року і по праву зможе вважатися справжнім проривом в світі електроніки, дозволивши Купертинського команді ще довгий час займати лідируючу позицію в даному сегменті.