Працівники управління кадрового забезпечення ГУНП в Закарпатській області зустрілися зі студентами-випускниками фізичного факультету Ужгородського національного університету та запросили молодь на роботу в поліцію.



Hа фізичному факультеті Ужгородського національного університету відбулася зустріч студентів-випускників із працівниками кадрового апарату поліції Закарпаття.

Заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП області підполковник Дмитро Кушнір розповів майбутнім випускникам про переваги служби в поліції. А це – стабільна заробітна плата, перспектива кар’єрного росту, безкоштовне медичне обслуговування, пільгове пенсійне забезпечення, повний соціальний пакет тощо. Крім того, працювати у правоохоронних органах можна навіть не маючи юридичної освіти, адже її можна отримати в поліцейських навчальних  закладах уже під час самої служби.

Підполковник поліції Андрій Готько підкреслив, що вже з першого дня спеціалізованої підготовки майбутні поліцейські отримуватимуть матеріальне та фінансове забезпечення. Він розповів, що потрібно для вступу до лав правоохоронців.

Крім того, розповів про вакансії, які є нині в поліції Закарпаття.

Для кращого засвоєння інформації студентам продемонстрували фото- та відеоматеріали про роботу поліції області.

На завершення зустрічі професор УжНУ Василь Різак та доцент Іван Росола подякували правоохоронцям за цікаву розповідь та роботу із забезпечення правопорядку в краї.

Майбутні випускники залишилися задоволеними від зустрічі й охоче ставили запитання гостям. Можливо, хтось із них після завершення навчання поповнить ряди поліції Закарпаття.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 © Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/Informacziya/pravooxoronczi-zakarpattya-zaproshuyut-majbutnix-vipusknikiv-uzhnu-na-robotu-v-policziyu/