26 лютого 2024 року на фізичному факультеті відбулася  78-а підсумкова наукова конференція професорсько-викладацького складу УжНУ. Кафедра твердотільної електроніки та інформаційної безпеки (ТЕІБ) представила близько 20-ти доповідей у секції «Твердотільна електроніка та інформаційна безпека».

Захід розпочався вступним словом головуючого секції, доцента кафедри ТЕІБ Михайла Січки: «Радий вітати всіх присутніх! Прошу дотримуватись регламенту конференції. Впевнений, що кожен почерпне для себе щось корисне із представлених науково-дослідних результатів.»

У ході конференції були виголошені та обговорені доповіді, що розкривають різні аспекти твердотільної електроніки та інформаційної безпеки. Тематика виступів була зосереджена на технологічних основах елементів технічного захисту інформації, ефективності захисту персональних комп’ютерів через додатки та розвитку кіберполігону кафедри ТЕІБ.

Конференція завершилась подякою головуючого секції : «Дякую всім, хто доклав свої зусилля до проведення даного заходу. Приємно спостерігати, що молоде покоління кафедри проявляє таку ініціативу до участі у подібних заходах!»,- промовив Михайло Січка.

Яна ЛЕГЕЗА