Про актуальні тенденції та пропозиції на ринку праці Закарпатської області говорили на Ярмарку вакансій-2023 14 вересня в Ужгороді. 

Організаторами Ярмарку вакансій – 2023 були Закарпатська ОВА, Обласна служба зайнятості, Ужгородська міська рада, Ужгородський національний університет, Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА за фінансової підтримки ГО «Неємія», міжнародних організацій Dorcas, People in Need Slovak Republic, МОМ та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Важливою частиною Ярмарку вакансій став тренінг “Шлях від ефективного резюме до запрошення на співбесіду”, організований Центром гуманітарно-виховної роботи, профорієнтації та працевлаштування та проведений на високому рівні директором Центру кар’єри, кандидатом економічних наук, доцентом Тетяною Батрулакіною. Тренінг проходив одночасно в залі Вченої ради у двох форматах – очному та дистанційному, зареєструвалося понад 600 учасників.

Студентам розповіли про створення успішного резюме та ознайомили з актуальними вакансіями від провідних працедавців Закарпатської області.

Перед початком заходу Ігор Король, проректор з наукової роботи, та Тарас Триндяк, директор департаментуе кономічного та регіонального розвитку Закарпатської ОДА, розповіли студентам про важливість вибору першої роботи та поточну ситуацію на ринку праці в регіоні.

Фото Юлія Білич

Текст Яна Легеза