Здійснюючи спеціальність «КІБЕРБЕЗПЕКА» на кафедрі твердої електроніки та інформаційній безпеці (ТЕІБ), студенти стикаються з тим, що для зменшення необхідності роботи вимагає необхідних програм або скриптів. Для цього можна використовувати будь-яке програмне забезпечення, відкриваючи звичайний Notepad ++ і закінчуючи робочі IDE. Для більшої кількості продуктів та зручної роботи працювали IDE. Виконуючи те, що IDE не є безкоштовним, то асистент Густі Владислав застосував чимало зусиль, що залишилися після цього, щоб студенти кафедри отримали студентські ліцензії, які повинні бути учасниками всіх функціональних IDE з умовою, що їхня компанія не використовує з комерційною.


Протягом осіннього семестру викладач Густі Владислав та студенти випробували функціональну функцію IDE і дістали довідки, що потрібно виконати з коду, який знаходиться у легкому місці, і, можливо, багато підказок та намагаються використати відповідні написані програми. Було запропоновано ліцензії для IDE для навчальних аудиторій кафедри ТЕІБ.
Починаючи з березня в 2020 році кафе ТЕІБ фізичного факультету УжНУ отримав 20 ліцензій на програму, що працює в програмі JetBrains в процесі навчання, і саме він використовує інтелектуальне середовище розсилки:
PyCharm IDE     в рамках мовного програмування Python;
WebStorm IDE в рамках програми для JavaScript;
Intellij IDEвикористовуючи мову програмування Java;
Використовуйте різні інтелектуальні середовищі розсилки, які навчаються найкраще, і вони найкраще зафіксували інформацію про професіоналів, і це саме те, що було запропоновано фахівцям. Крім того, він намагається працювати у навчальному процесі та досліджувати практичних та домашніх завдань, працюючи з різними модулями та бібліотеками, які використовуються при написанні практичних частин у курсових та ділових роботах, а також можна використати з використанням заявок Git, використовуючи введений графічний інтерфейс. , без встановлення додаткового програмного забезпечення. Окремо зауважимо, що дотримується такого роду ПЗ спостерігається актуальне для того, щоб досягнутий навчальний процес з дистанційною навчальною роботою.
Молодий викладач Густі Владислав з оптимізмом дивіться у майбутньому та напередодні, що вже розпочав роботу з вересня 2020 року всі студенти фіксованого факультету в управлінні працівників, які затримали дисциплін, і, можливо, використовуються у програмах та нових офіційних офіційних документах, але, мабуть, ви можете використовувати ці ліцензійні програми.

Завідувач кафедри ТЕІБ УжНУ,
В.Різак