2019-04-14 14:45:28 11 квітня 2019 року в офісі УФТ відбулося засідання Координаційної ради. На засіданні обговорювалися наступні питання: 1. Інформація про роботу президента, віце-президентів, голови Бюро Координаційної ради. 2. Про присудження Медалі та Відзнаки УФТ за 2018 рік. 3. Про відзначення українських науковців, які є рецензентами визнаних міжнародних наукових журналів. 4. Різне. Було ухвалено наступне: 1. Роботу президента, віце-президентів, голови Бюро Координаційної ради протягом звітного періоду визнати задовільною. 2. На Медаль УФТ за 2018 рік запропонувати кандидатуру Ільницького Ярослава Миколайовича за оригінальні наукові результати, одержані в галузі вивчення кінетики фотоізомеризації і часової еволюції впорядкування молекул в азобензиновмісних полімерних матеріалах (Інститут фізики конденсованих систем НАН України, м. Львів). На Відзнаку УФТ за 2018 рік запропонувати дві кандидатури: Сминтини Валентина Андрійовича за серію підручників для вищої школи та наукових монографій, що сприяли поширенню й популяризації фізичних знань в Україні (Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова) та Віктора Павла Андрійовича за цикл онлайн-відеолекцій, що сприяли поширенню й популяризації фізичних знань в Україні (Рішельєвський ліцей, м. Одеса). Затвердити номінантів на Медаль та Відзнаку УФТ за 2018 рік на наступному засіданні Координаційної ради. 3. Привітати українських науковців, які були визнані активними рецензентами визнаних міжнародних наукових журналів фізичного профілю. 4. Шукати шляхи проведення відбору і забезпечення участі команди українських школярів у Європейській фізичній олімпіаді 2019 року.
2018-09-03 09:52:53 30 серпня 2018 року в офісі УФТ відбулося засідання Координаційної ради. На засіданні обговорювалися наступні питання: 1. Інформація про роботу президента, віце-президентів, голови Бюро Координаційної ради. 2. Про висування кандидатур від УФТ до наукової ради Національного фонду досліджень України. 3. Про участь УФТ у святкуванні 50-річчя Європейського фізичного товариства 28 вересня у Женеві (Швейцарія). 4. Різне. Було ухвалено наступне: 1. Роботу президента, віце-президентів, голови Бюро Координаційної ради протягом звітного періоду визнати задовільною. 2. До складу наукової ради Національного фонду досліджень України висунути кандидатуру дійсного члена УФТ, доктора фіз.-мат. наук, проф. Вільчинського Станіслава Йосиповича (Київський національний університет імені Тараса Шевченка). 3. Привітати Європейське фізичне товариство з 50-літнім ювілеєм письмово і надіслати йому вітальну листівку електронною поштою. 4.1. УФТ долучитися до проведення відбору і підготовки команди українських школярів для участі у Європейській фізичній олімпіаді. 4.2. Членам КР продовжити вивчення питання передачі вживаного наукового обладнання з Німеччини українським бюджетним науковим установам. 4.3. Взяти участь у роботі Наукового форуму української діаспори «Підтримка науки через міжнародну співпрацю» (Forum of Ukrainian Research Diaspora “Advancing science through international cooperation”), що проходитиме у Києві 20-22 жовтня 2018 року.
2017-11-21 16:44:20 16 листопада 2017 року в офісі УФТ відбулося засідання Координаційної ради. На засіданні обговорювалися наступні питання: 1. Інформація про роботу президента, віце-президентів, голови Бюро Координаційної ради. 2. Про заву УФТ з приводу рішення з приводу позову Юрія Теслі проти Ірини Єгорченко. 3. Про оголошення конкурсу на здобуття Медалі та Відзнаки УФТ за 2017 рік. 4. Про просудження Київському планетарію імені Клима Івановича Чурюмова. 5. Про співпрацю Савойського університету (Мон Блан, Франція) з Київським національним університетом та Харківським національним університетом. 6. Різне.